50 Fit Workout

50 Fit Workout is een groepsles speciaal voor 50 plussers. Dit is een ideale manier om aan je conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.

Deze workout vindt plaats in de groepsleszaal, maar ook in de fitnesszaal. Er is veel variatie en elke training is weer een verrassing! Door de combinatie van stretchen en verschillende krachtoefeningen ga je in het dagelijkse leven merken dat je je veel soepeler kunt bewegen en dat je minder pijn en stijfheidsklachten hebt.

Deze groepsles wordt gegeven op elke maandag van 9.00 tot 9.45 uur.

Lijkt het je leuk om eens mee te doen? Kom dan snel langs voor een proefles!

Kickboksen

Of je nu jong, oud, beginner, wedstrijdvechter of recreant bent, iedereen is welkom bij the Gym Harkema. De lessen zijn zeer laagdrempelig en iedereen kan op zijn of haar niveau instromen. De ervaren en enthousiaste trainers doen er alles aan om het beste uit jou te halen! Voor de wedstrijdvechters hebben we een speciaal trainingsprogramma.

MMA

MMA betekent letterlijk Mixed Martial Arts! Het is een combinatie van verschillende sporten zoals; boksen, kickboksen, karate, braziliaans jui jitsu, worstelen etc. MMA is een vechtsport die nu erg in opkomst is en waar we in de toekomst ook veel van verwachten.

Op de training, die verzorgd wordt door een professionele trainer, wordt getraind met behulp van trap en stootpads, bokszakken en met elkaar! Sparren gebeurt met beschermers zoals, bitje, tok, handschoenen en scheen/wreef beschermers. Op de training word je gepusht om het het uiterste uit jezelf te halen! Op de lessen leer je zowel op de grond als staand te vechten. Zodat je een veelzijdige vechter wordt.

Kickboksen 4 Kids

Kickboksen 4 Kids is voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. In deze afwisselende lessen leren kinderen echt kickboksen. Trappen, stoten, knieën, alles komt aan bod. Kickboksen is goed voor je zelfvertrouwen. Je leert jezelf te verdedigen voor als het echt nodig is en daarnaast zorgen wij voor discipline en doorzettingsvermogen. Maar bovenal gaat het om het plezier! Voor kinderen vanaf 10 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan wedstrijden en aan te sluiten bij ons wedstrijdteam. Handschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht bij deze les. Voor een proefles zijn deze natuurlijk te leen.

Kickboks Workout 2.0

Kickboks Workout 2.0 is een vernieuwde workout. In deze afwisselende lessen gaan we tot het uiterste, maar zorgen we dat plezier voorop staat. De verschillende kickboks-technieken beoefen je op een bokszak, trapkussens en met elkaar. Daarnaast doe je tijdens de les veel verschillende spierversterkende oefeningen. De training is geschikt vanaf 14 jaar. Het is een goede workout, waarbij je werkt aan je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Je zult steviger in je schoenen staan!

Spartans Workout! (new)

Onze Spartans Workout is ‘small group training’ van +/-30 minuten. Deze trainingsmethode is een workout die verschillende stijlen samenbrengt in één training. Een completere training voor je lichaam dan de Spartans Workout bestaat niet! Je traint uithoudingsvermogen, kracht en mentale weerbaarheid. Door middel van gewichtheffen, circuittraining, supersets, crossfit, HIIT trainingen en nog veel meer.

Spartans Workout 4 kids! (new)

De Spartans Workout 4 kids! is een nieuwe workout van 45 minuten voor kinderen van 5 jaar t/m 12 jaar. Deze les wordt In kleine groepen gegeven om de kinderen optimaal aandacht te geven. Deze trainingsmethode zorgt dat je kind het maximale uit zichzelf haalt. Een completere training voor je lichaam dan de Spartans Workout bestaat niet! Je traint uithoudingsvermogen, kracht en mentale weerbaarheid.

Bootcamp (alle leeftijden)

Bootcamp is een lekkere workout voor alle leeftijden! Ook zeer geschikt voor senioren. Het is een ‘small group training', waarbij we verschillende stijlen samenbrengen in één training. Je traint uithoudingsvermogen, kracht en mentale weerbaarheid. 

Indoor Cycling

Bij Indoor Cycling fiets je 45 minuten op opzwepende muziek. Tijdens deze pittige workout nemen we je mee de bergen in, fietsen we op vlakke stukken en sprinten we een stuk om vervolgens even op adem te komen. Het is hard werken en kost een paar zweetdruppels, maar je bouwt een topconditie op. Het is een groepsles, waarbij niet alleen de instructeur, maar ook de groep elkaar motiveert!