Personal Training

Personal Training

Personal Training


Nieuw bij ‘’The Gym Harkema’’ Personal training en voeding coaching!

Na een 6 tal jaren eigenaar te zijn van de sportschool en een aantal leden intensief begeleidt te hebben en daarmee prachtige resultaten behaald te hebben, merk ik dat ik daar ontzettend veel voldoening uithaal en dat het nu tijd voor een volgende stap en dat is het personal trainen.

Waarom moeten mensen jou als personal trainer nemen?
Ik ben hun trainer/coach, maar ook een luisterend oor, ik motiveer mensen en haal het beste uit hen! Mensen kiezen hun personal trainer op basis van verschillende factoren. Het is erg belangrijk om te kijken of ik iets gemeen heb en hoe ik die persoon het beste kan helpen. Als er geen klik is dan houdt het op. Mensen moeten bij elkaar passen.

Hoe zien de trainingen eruit en waar doe je dit?
Het hangt er van af wat voor doel de cliënt voor ogen heeft en wat diegene leuk vindt. De cliënt kan op de sportschool trainen, maar ook op locatie zoals in het bos of park. Op je werk of thuis. Met fitnessapparatuur / Hiit trainingen of lekker een uurtje kickboksen de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kan je ook trainen met meerdere mensen?
Dat kan zeker. Je kunt er voor kiezen om samen met je buddy te trainen of een Small group training doen. Je traint dan met maximaal 5 mensen b.v. met collega’s of vrienden.

Wat bedoel je met voedingcoaching?
Naast het trainen is voeding ook erg belangrijk om je gezond en fit te voelen. 
Ik zeg altijd: voeding is de key tot alles. Je voelt je fitter en vitaler als je gezond eet. Ik praat ook niet over een dieet, maar over bewustwording van voeding. En als mensen dat eenmaal in de gaten hebben, bereiken ze op een gezonde manier veel eerder hun doelstelling en houden dit vast.

Wat zijn de kosten?
Kosten voor personal training zijn :
1 persoon € 35,- per uur en een 10 ritten kaart kost € 300,-
2 personen € 45,- per uur en een 10 ritten kaart € 400,-
Small group training € 55,- en een 10 ritten kaart voor 500,-

Wat moeten mensen doen om zich aan te melden?
Dat is heel eenvoudig. ze mogen een mailtje sturen of contact opnemen door een appje/ belletje te doen. Dan maken we geheel vrijblijvend een afspraak.
 Dit kan naar email info@thegymharkema.nl of tel. 06-41211048